Rólunk írták

Honlapunk arculata folyton változó. Számunkra fontos, hogy a szociális ellátásainkhoz való hozzájutás a rászorultak, és az Őket segítők számára minél gyorsabb és jól célzott legyen. Az információkat egyre többen a honlapról szerzik be, így fontos annak átláthatósága, folyamatos aktualizálása. Ebben óriási segítségünkre van a GNSoft Kft, akik bármilyen kérésünket azonnal teljesítik, ötleteikkel kreatívan segítik az arculat felhasználóbarát kialakítását.

- Szőke-Szabó Mónika - Intézményvezető - KEM Integrált Szociális Intézmény

Köszönöm szépen az eddigi munkátokat, segítségeteket! Ilyen jó csapattal még nem dolgoztam együtt! Szépen megcsináltatok és javítottatok mindent! Jövőben is titeket foglak választani illetve másoknak ajánlani! Elégedett vagyok!

- Golubar Igor - Szallasbazis.hu

Az együttműködés során nyújtott szakmai segítségüket és támogatásukat nagyra értékelve ajánljuk szoftvereiket, munkájukat és munkatársaikat.

- Csáji Csaba - vezérigazgató-helyettes
LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt.

Kernstok Alapítvány és az Art Limes honlapjának kialakításában a kezdetektől kiválóan működtünk és működünk együtt Gál Norberttel, régi kollégánkkal (GNSoft). Az indítás oly régen történt, hogy már az évre nem is emlékszem, de folyamatosan alakítjuk, módosítjuk, fejlesztjük a honlapot azóta is.

- Virág Jenő - kuratóriumi titkár
Kernstok Károly Művészeti Alapítvány és az ART Limes folyóirat weboldala