Élelmezés-Étkezés konferencia 2014

A konferencián a kötelezőan alkalmazandó EMMI rendelet előírásairól, az ÁNTSZ ellenőrzési szempontjairól és ezek GNSoft élelmezési rendszerekben való támogatásáról, a főzőkonyhák folyamatos üzemeltetésének buktatóiról, továbbá étkezési (étkezési díj nyilvántartás, számlázás, étkezési jegy, vonalkódos regisztráció stb.) és különböző kapcsolódó internetes megoldásokról volt szó.
Részletek

Életminőség Expo 2014

2014 június 3-án kiállítóként részt vettünk az idősek, a szakdolgozók és a fogyatékos személyek számára megrendezett X. Országos Találkozó keretein belül szervezett Éleminőség Expo-n, ami Győrben, a Széchenyi István Egyetem Hotelben zajlott.

Ügyvitelexpo 2013

2013 júliusában a GNSoft tartott egy saját nagyszabású rendezvényt, az ÜgyvitelExpo-t, amely az ügyvitel világába kalauzolta el a látogatókat, konferencia, kiállítás és vásár keretében. Az ÜgyvitelExpo a Lurdy Házban került megrendezésre. Számos kiállítónk és előadók színesítették a programot. Sztárvendégünk Mikó István volt.

Az ÜgyvitelExpo saját honlapja: ÜgyvitelExpo2013

SZIME 2012

2012 szeptemberében kiállítóként és előadóként részt vettünk a SZIME konferencián (Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete), ami Győrben, az ETO Hotelben került megrendezésre.

Az első napon tartott előadásunkon kívül értékes nyereményeket is sorsoltunk a konferencia második napján. Kisorsoltunk 4 ProDiuS szoftvercsomagot, egy Szakellátás, egy Prémium Szakellátás, egy Alapszolgáltatás és egy Prémium Alapszolgáltatás csomagot, fél éves támogatással. A szoftvercsomagokon kívül egy táblagépet is kisorsoltunk ráadás ajándékként.