Rólunk írták...

Kiemelt referenciahelyünk a teljes ProDiuS Integrált Rendszer vonatkozásában (beléptetőrendszer, élelmezés, ügyvitel, gondozás stb.)

Alulírott Szabó Attila, mint a KEMÖ ISZI nyilatkozattételre jogosult vezetője hozzájárulok, hogy intézményünket Vállalkozásuk kiemelt referencia helyként honlapján, valamint tájékoztatójában megjelenítse, mint a PRODIUS integrált szoftver rendszer felhasználóját.
Ezt a rendszert évek óta használjuk teljes megelégedettségünkre, felmerülő igényeinket, ötleteinket gyorsan beépítette a Vállalkozó a programba. "

Szabó Attila
mb. főigazgató

Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat
Integrált Szociális Intézménye
2509 Esztergom-Kertváros,
Dr. Niedermann Gyula u. 1.

Kiemelt referenciaadónk a Magyarországi Evangélikus Egyház oktatási és szociális intézményköre vonatkozásában

A GNSoft Kft.-vel 2008. évtől dolgozunk szorosan együtt! Nem kisebb munkába kezdtünk közösen, mint a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményei részére a feladatok szoftverekkel történő támogatása (Ügyvitel élelmezés, étkeztetés, gyógyszernyilvántartás...).

A közös munka alatt egy rugalmas, jól felkészült társaságot ismertünk meg, akik szívvel lélekkel, magas szakmai színvonalon, türelmesen a Felhasználók érdekeit és lehetőségeit szem előtt tartva oldották meg a feladatokat, még azokban a helyzetekben is, amikor a szavak nehezen gördülnek, azonban a gondolatok szállnak és az ujjak gyorsan készítik a szükséges változtatásokat.

A GNSoft Kft. által fejlesztett megoldás több modulja is közvetlen integrált kapcsolatban áll a LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt. Integrált ügyviteli rendszerével. A kivitelezés során is új megoldást választottunk. Központi szerverfarmon elhelyezett infrastruktúrán üzemelnek a szoftverek, több száz példányban, a teljes körű felhasználás esetében közel ezer felhasználóval, melyhez minden felhasználó távolról az interneten keresztül csatlakozik igény szerint a hét bármely napján tetszőleges időpontban.

Az együttműködés során nyújtott szakmai segítségüket és támogatásukat nagyra értékelve ajánljuk szoftvereiket, munkájukat és munkatársaikat.
Budapest, 2012. január "

Csáji Csaba
vezérigazgató-helyettes

LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt.

További referenciák, vélemények

2009. szeptember óta használjuk a Prodius rendszer élelmezés programját a mezőtúri közétkeztetésben. A program használata gyorsan elsajátítható, bármely konyha részére ajánlani tudom. Az élelmiszer-törzs telepítése után (ami természetesen bővíthető) a heti menü bármely kis- vagy nagyétkezésének energia és tápanyagtáblázata kinyomtatható. A GNSoft a felmerült kérdésekre esetlegesen kért módosításokra szinte azonnal reagál, és rövid időn belül megválaszolja illetve megoldja azokat. A programot és a GNSoft-ot is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. "

Szűcs Tamás
élelmezési-ágazatvezető

Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft.


Köszönöm a segítséget! A frissített változat egy csoda!
Nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek a program alkotójával. További jó munkát kívánok nektek!
Puszi "

Harcsa Miklósné, Marika
Kék Duna Napköziotthonos Óvoda Élelmezés, Dunaalmás


Intézményünk régóta használja a tárgyieszköz nyilvántartó programot. A nyilvántartás áttekinthető, ellenőrizhető munkafolyamatot biztosít."

Kovács Miklós igazgató
Árpád Gimnázium, Tatabánya


Intézményünk a GNSoft által fejlesztett programokat - több éves felhasználói tapasztalat és munkakapcsolat alapján - jól és egyszerűen használhatónak értékeli.
A törzsadatok használata megkönnyíti az adatfelvitelt, a felhasználási igényeket pedig különböző szempontok szerinti összesítések és sokféle listázási lehetőség támogatja.
A karbantartás és szakmai támogatás a GNSoft vállalkozás részéről maximálisan segítőkész és korrekt.
Esztergom, 2008. október 7. "

Chalupa Zoltán
igazgató

Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola


A rendszer moduljai tartalmazzák az étkeztetéssel kapcsolatos összes szükséges elemet. A szűrési, listázási lehetőségek minden igényt kielégítenek, sokféle lekérési szempont beállítható.

Étkezés modul: Étkezők adattárában nagyon jól kihasználhatóak a csoportos módosítások. Az étkezési igényeknél nagy segítséget nyújt a havi adatok másolásának lehetősége, nem kell külön felvinni az igényeket minden hónapban. A napi igények havi szintű táblázata szintén nagyon jól használható a kedvezményes (50%-os) adagok naponta történő kimutatásához."
...
"Étkezési igénybevételi modul: A vonalkódokat egyszerű az étkezőkhöz hozzárendelni. Könnyű és gyors a keresési lehetőség akár név szerint, akár vonalkód szerint. Szintén nagy segítség, hogy a vonalkódok növekvő vagy csökkenő sorrendbe rendezhetők. Az aktuális igénybevételi naplóból sok információ nyerhető: pontosan megállapítható melyik kártyával mikor ettek, sikeres volt-e a fogyasztás, volt-e igény, érvényes kártyával próbálkozott-e az étkező.

Számla modul: A számlázást meggyorsítja az étkezőcsoportonkénti számlaindítási és csoportos nyomtatási lehetőség. Számlák listázásánál (nekem) hiányzik a teljesítési idő szerinti lekérés lehetősége."
...
"A vállalkozásra az esetleges problémák megoldásához való pozitív hozzáállás jellemző. Telefonon és e-mailen keresztül is segítőkészség, rugalmasság és gyorsaság tapasztalható.
Sopron, 2010. február 10. "

Hánisné Schmidt Zsuzsa
pénztáros

Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron


Közétkeztetés színvonalas müködésének alapfeltétele az egységes, szakszerű dokumentácíó használata, amely könnyen áttekinthető, nyomonkövethető,és napi feladatok gördülékeny elvégzéséhez ad segítséget. Prodius ÉLELMEZÉSI NYILVÁNTARTÓ RENDSZER kezeli az élelmezési üzem müködésének teljes folyamatát, beleértve a folyamatos 'önellenörző' tápanyagszámítások és nyersanyag összesítések elvégzését.

E modul segítségével az adatbázisunkból bármikor előhívhatjuk:

 • az élelmezettek élettani igényét /kcal/
 • a rendelkezésre álló pénzkeretet
 • az ételrecept adatait
 • az étlap tervet
 • a létszám adatokat
 • a kiadási bizonylatok adatait /anyagkiszabati ív /
 • kezeli a bevételi és a kiadási bizonylatok adatait
 • A legfőbb információra költségelszámolásnál van szükségünk, amelyek a létszámadatok, az élelmezési norma, naponkénti felhasználható pénzkeret, számlák adatai, egyéb bevételi ill. kiadási bizonylatok adatai,nyersanyagmozgások különböző értékadatok,könyvelési bizonylatok adatai, amelyet a PRODIUS ÉLELMEZÉSI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERREL megalkothatunk.

  A program alkotói egy olyan integrált rendszert alkottak meg, amely többféle élelmezési rendszernek felelnek meg, ezen belül mindenkinek meg kell találnia a számára legmegfelelőbb 'személyre szabott' élelmezési rendszert.

  A program teljesértékű megismerését, elsajátítását úgy lehet elérni ha a törzsadatbázis feltöltését saját magunk végezzük, a bevált élelmezési anyagok felhasználásával, recepturáinkkal, pénzügyi normáinkkal, mindezekkel sikeres eredményeket érhetünk el.
  A fentiek eléréséhez maximális segítséget kaptam a program alkotóitól.

  2009.szeptember 1-től bevezetésre került a színvonalas kiszolgálás tovább fejlesztéseként az ÉTKEZÉSI IGÉNYBEVÉTEL REGISZTRÁCIÓ, amely a PRODIUS ÉLELMEZÉS NYILVÁNTARTÓRENDSZER mellé beépíthető étkezési igényeket nyilvántartó modul.

  Az étkezők egy vonalkóddal ellátott kártyával regisztrálják étkezésüket, amely engedélyezi étkezésüket. Külön napló tárolja a regisztrált étkezéseket és külön gyüjti a napszakok étkezésitípusait.
  A kódok alapján egy ellenörző ablakban a rendszer megjeleníti az étkező adatait ill., hogy az étkező étkezhet-e, ill. elutasítja:

 • nincs igényelve étkezés
 • már evett
 • érvénytelen kód
 • étkezés letiltva
 • Sikereink eléréséhez a GNsoft Prodius rendszer alkotóival az együttmüködés kíváló.
  Üdvözlettel, "
  Fenyő Ágnes
  élelmezésvezető

  Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron


  A rendszernek hozzánk kellett szoknia ugyan úgy mint ahogy nekünk a rendszerhez. Egy új program bevezetése mindig nehézséggel jár, egy a kérdés: a befogadó mennyire akarja elsajátitani a programot, a készitő mennyire segit. Úgy érzem ez a mi esetünkben tökéletes volt. A segitség a GNSoft részéről rendben volt. Köszönjük.

  Az étkezési igénybevétel modult miután a rendszer lehetőséget biztositott rá, feltétlenül be szerettük volna vezetni, hiszen igy ugyanabban a rendszerben dolgozunk. Nem kell kézimunkát, jegyeket igénybevenni, hanem egy programon belül történik minden. Nagyon örülök ennek, a modul azt adja amire számitottunk. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy kézben akarja tudni az étkezést, a számlázást.

  Az étkezők igényeinek a felvitele, hó közben a korrigálása után, betegség stb, átemelve a számlázó programba a számla gyorsan elkészithető. Természetesen minden nap tanulunk valamit ami még egyszerübbé teszi a munkánkat, a sok segitségnyujtással amit kaptunk.

  Azt irhatom egyre ügyesebbek a kollégák, amihez időre volt szükségük. A diákok részéről az étkezési modulhoz használt kártyás rendszer tetszést váltott ki. "

  Száz Tiborné
  gazdasági vezető

  Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Sopron


  Intézményünk régóta használja a GNSoft által fejlesztett programokat, a Prodius rendszer elemein belül, úgymint a

 • Pénztár-bank analitika
 • Házipénztár
 • Tárgyi eszköz nyilvántartás
 • Készletnyilvántartó rendszer
 • Komplex élelmezési rendszer
 • Szociális jellegű intézmények térítési díj nyilvántartó rendszere
 • Szociális jellegű intézmények gyógyszer nyilvántartási, gyógyszerelési rendszere
 • Ápolási-gondozási-fejlesztési tervek nyilvántartási rendszere
 • Szociális ellátásra várakozók nyilvántartása
 • Gondnoksági kimutatások
 • modulokat.

  Egyes modulokat teljes egészében, egyeseket pedig csak részben tudunk használni, de folyamatosan bővítjük a felhasználási területeket.

  A pénztár-bank analitika, a házipénztár, az élelmezési, a térítési díj nyilvántartási rendszer, a várakozók nyilvántartása, a tárgyi eszköz, és készletnyilvántartó modulok kimutatásai áttekinthetőek, teljes körűen biztosítják az analitikus, és főkönyvi nyilvántartások számviteli rend szerinti megfelelését.

  A jogszabályok változásai a frissítésekben nyomon követhetőek, egyedi igényeink kielégítése a személyes kapcsolatnak, és a maximális segítőkészségnek köszönhetően rövid időn belül megvalósul, mely nagyban könnyíti munkánkat.

  Örülünk, hogy a rendszer elemeit használjuk, anyagi lehetőségeink függvényében a felhasználás mind szélesebb körű kiterjesztésére törekszünk, melyhez a GNSoft munkatársai részéről a maximális segítséget, és információt eddig is megkaptuk, és tudom, hogy ez a jövőben is így lesz. "

  Farkas Erzsébet
  gazdasági vezető

  Dr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthon, Táplánypuszta


  A Kernstok Károly Művészeti Alapítvány évek óta használja a GNSoft vállalkozás által kidolgozott ProDius számlázó szoftvert, mellyel könnyen és gyorsan el tudjuk készíteni partnereinknek a számlákat.

  Felépítése praktikus és áttekinthető még azok számára is, akik nem gyakorlottak a gazdasági munkák végzésében. A program segítségével naprakészen figyelemmel kísérhetjük bevételeink alakulását. A program folyamatos frissítésével mind több és jobb megoldásokat kínál számunkra a GNSoft.

  Kapcsolatunk és együttműködésünk a vállalkozás vezetőjével, munkatársaival szakmailag és barátilag is szoros, mindig számíthatunk segítségükre. Jó szívvel ajánljuk a program felhasználását mindenkinek."

  Virág Jenő
  kuratóriumi titkár

  Kernstok Károly Művészeti Alapítvány, Tatabánya


  Kernstok Alapítvány és az Art Limes honlapjának kialakításában a kezdetektől kiválóan működtünk és működünk együtt Gál Norberttel, régi kollégánkkal (GNSoft). Az indítás oly régen történt, hogy már az évre nem is emlékszem, de folyamatosan alakítjuk, módosítjuk, fejlesztjük a honlapot azóta is.

  Új és új információkat helyezünk fel, hogy az olvasók, az internet-kedvelők és a bennünket felkeresők minél több ismerethez jussanak tevékenységünkről. A GNSoft javaslatai, technikai fejlesztései beépülnek tevékenységünkbe, lépést tartanak a legmodernebb megoldásokkal, sőt kezdeményezik a változtatásokat és korszerűsítéseket.

  Mindennek eredményeként egyre többen keresik fel honlapjainkat, töltik le a feltöltött anyagokat, és a könnyű használhatóság miatt is jól népszerűsítik folyóiratunkat és alapítványunk tevékenységét.
  Megbízható és modern megoldásokat alkalmazó partner a GNSoft, javasoljuk mindenkinek a vele, a velük való együttműködést."

  Virág Jenő
  kuratóriumi titkár

  Kernstok Károly Művészeti Alapítvány és az ART Limes folyóirat weboldala


  Hivatali szinten egyre inkább szükségessé vált számunkra egy olyan szoftver, amely az önkormányzati rendeleteket , határozatokat nyilvántartja, gyorsan elérhetővé teszi, de mindemellett egyszerűen elsajátítható, működtethető fenntartható. Így kerültünk első ízben kapcsolatba a GNSOFT Vállalkozás Prodius rendszerével.

  (Önkormányzati) rendelkezések, központi szabályozások nyilvántartása:
  A rendszert 2009. év februárjától használja Mátészalka Város Polgármesteri Hivatala. A keretrendszer valamint a modul bevezetése is egyszerűen, zökkenőmentesen történt. A keresések, rendezések, szűrések legapróbb részletekig beállíthatóak, így a rendeletek áttekintése, keresése rendkívül gyorsan és egyszerűen megoldódott. A szoftver használata pár hónap alatt rutinszerűvé vált. A legapróbb részletekig beállítható jogosultsági lehetőségeknek köszönhetően, valamint egyszerűen használható archiválási megoldásának eredményeként rögzített adataink biztonságban vannak. Az elmúlt két év alatt nem fordult elő olyan eset, hogy bármilyen hiba miatt adatainkat reprodukálni kellett volna.

  Számlaérkeztetés:
  A 2010. év újabb modul bevezetését hozta hivatalunkban. A számla érkeztető modul bevezetése és használata még egyszerűbben történt. Itt már egy nagyrészt ismerős felülettel találkoztunk, mivel nagyon praktikusan úgy vannak felépítve a modulok, hogy a funkciók és gyorsbillentyűk valamennyi modulban ugyanúgy használhatók. Szintén öröklődött a már megismert és jól bevált keresési rendezési, szűrési funkció. Az elkészített listák a leggyakoribb szoftverekbe (Excel, Word, Acrobat Reader) egyetlen gombnyomással beilleszthetőek, ezzel nagyban megkönnyítve a további munkákat.

  Projekt/Szerződés modul:
  A 2011. év eleje szintén új modul bevezetését eredményezte hivatalunkban. Jelenleg ezen modul adatokkal történő feltöltése folyik, ami a modul felhasználó barát kialakításának, valamint az évek alatt szerzett rutinnak köszönhetően zökkenő mentesen zajlik. A modul az egyes projektek teljes életciklusát követi nyomon. Lehetőséget teremt a pályázatok kiírásától kezdve a kivitelezési munkákon keresztül az átadás átvétellel bezárólag a partner adatok vagy éppen a szükséges szerződések elérésére. Nyilvántartja a projekt során felmerült költségeket, figyelmeztet a közelgő teendőkre, fizetési határidőkre. Projekt részfeladatok oszthatók le vele, követhető ezek alakulása, eredményessége. Kimagasló jogosultság kezelés eredményeképp az egyes felhasználók lehetőségeit a legapróbb részletekig be lehet állítani. Áttekinthetőségével, egyszerűségével nagy segítség a pályázatokkal kapcsolatos információk naprakész nyilvántartására!

  Az eltelt évek alatt a vállalkozás szakembereivel baráti kapcsolat alakult ki. A véleményeinket, építő jellegű észrevételeinket maximális hozzáállással fogadják, amit igazol, hogy felmerült igényünket az új verziókban már teljes megelégedéssel tudjuk használni. Szoftverkövetésük kimagasló, a frissítéseken túl, telefon, e-mail, távsegítség lehetősége áll rendelkezésünkre."

  Dr. Takács Csaba Jegyző megbízásából
  Potosné Kovács Zsuzsanna Jegyzői kabinetvezető

  Mátészalka Város Önkormányzata


  Miután megismertük a program legfőbb funkcióit, alapvető működését egyre jobban sikerült alkalmazni azt a mindennapi munkánk során. A program fejlesztése során figyelembe vették kéréseinket, és igényeinknek megfelelő lekérdezési lehetőségeket hoztak létre.

  Az intézmény-specifikus problémák, feladatok megoldására alkalmas a ProDius program. Nyilvántartásaink vezetéséhez, megfelelő kigyűjtések létrehozásához a program megfelelő lekérdezési lehetőségeket biztosít. A program használata egyszerű, gyorsan elsajátítható. A program általi lehetőségek meggyorsítják az étkeztetés nyilvántartását, számlázását. A program fejlesztőivel jól működő kapcsolat alakult ki. Üdvözlettel: "

  Hallgatóné Hajnal Judit igazgató igazgató
  Kovács Marianna gazdasági vezető

  Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ, Győr


  Intézményünkben havonta átlagosan 350 db étkezés számlát állítunk ki.
  A térítési díj igények nyilvántartása, majd a számlák készítése könnyen kezelhető a programban, a javítások világosan követhetőek. A lekérdezések segítséget nyújtottak az étkezés normatívák elszámolásához. Üdvözlettel "

  Török Éva könyvelő
  Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda, Szarvas


  A GNSoft által kifejlesztett élelmezés szoftvereket hosszú évek óta teljes megelégedéssel használjuk. A rendszerek áttekinthetők, könnyen kezelhetők. Az esetleges fennakadásokat eddig minden esetben könnyedén orvosolni tudtuk, köszönhetően elsősorban az Ön rugalmasságának.

  A számlázó programjukat is használjuk már közel 1,5 éve. A program könnyen megtanulható, egyszerűen használható."

  Képviselő: Duba Flórián ügyvezető igazgató
  Nebuló Plusz Kft., Tatabánya


  A ProDius Integrált ügyviteli rendszerét mindenkinek ajánljuk, mert az alapfeladatokon kívül nagyon sok hasznos funkcióval ellátott szoftvert kap.
  A fejlesztők személyes közreműködésükkel segítik a munka zökkenőmentességét.
  "

  Pluhár József gazdasági vezető
  Bacsa László igazgató hozzájárulásával
  Zatykó Jánosné és Juhászné Mármarosi Tünde munkatársak ajánlásával
  KEMÖ Tatabányai Gazdasági Szolgáltató Szervezete, Tatabánya


  Szia Bettyke! Szia Norbi!
  ...
  "A programotokat akár csúcsprogramnak is mondhatjuk, lehet azért időigényesebb a kezelése mert túl sokra is képes, de a távoli szerver is lassítja."
  ...
  "Úgy érzem, még szorosabban kell együtt dolgoznunk, hogy mi is hatékonyabbak legyünk.
  További munkátokhoz sok sikert kívánok!
  Szeretetteljes üdvözlettel:
  Klári "

  Lelesz Lászlóné
  gazdasági vezető
  Luther Márton Kollégium, Nyíregyháza


  Tisztelt GNSoft-Gál Norbert!
  Kapcsolatunk a GNSoft-tal több évre nyúlik vissza. 2002-ben találkoztunk első ízben, amikor a KEMÖ GYSZGY-nél elhelyezett kiskorú gyermekek, és nagykorú fiatalokkal kapcsolatos teljes dokumentáció addigi kézi nyilvántartását felváltotta egy jól megszerkesztett számítógépes program. A program igazodott az intézmény speciális jellegéhez. Az idő múlásával a nyilvántartás struktúrája törvényi előírások alapján jelentősen megváltozott, ami indokolttá tette egy újabb, fő vázában a régire épülő új program kidolgozását.

  A 2008-as év elejére elkészült a megújult program. Az új verzió, újabb igényeink figyelembe vételével készült, egységes szerkezetbe foglalja a gyermekvédelmi nyilvántartások rendszerét.
  A programkarbantartás, és frissítés 2002-től ütemterv szerint folyamatos, napi jó kapcsolatban vagyunk a GNSoft-tal.

  Összegezve tapasztalatainkat, elégedettek vagyunk a GNSoft szoftverszolgáltató cég eddigi munkájával, és bízunk abban, hogy ez a jó kapcsolat a távolabbi jövőben is megmarad. "

  Barta László
  igazgató
  Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Szakszolgálata és Gyermekotthonai, Tatabánya


  Kedves Betty és Norbi!
  Több mint egy éve használom a Prodius Integrált rendszert ami megkönnyíti a mindennapi munkámat. A program használatának elsajátítása számomra már az oktatás után sem tűnt nehéznek s elolvasva a modulokhoz tartozó használati dokumentációt, egyszerűen kezelhető a program. A 2009. év nyitása, adatok felvitele, számlatömbök nyitása ezek alapján történt. Mindezt egyedül csináltam /munkahelyemen egyedül foglalkozom a Prodiussal/ és sikerélmény volt, mikor tőletek visszajelzést kaptam, hogy rendben van minden.
  Az év során voltak kisebb technikai hibák, Norbi másnapra orvosolta azokat, így rendes ütemben tudtam haladni a munkámmal, nem okozott lemaradást. Még egyszer köszönöm a gyors segítséget, s hogy figyelemmel kíséritek az észrevételeket, panaszokat!

  A 2010.évi változtatásoknak örülök, legfőképpen az mínuszos étkezés pirossal jelölése tetszik /még inkább kitűnik a többi közül ami nem bevétel/ s így még a leszűrést is el lehet kerülni, egyszerre látom mennyi visszafizetés lesz az adott hónapban.
  Tetszik, hogy többféle listát, kimutatást pár perc alatt tudok készíteni, nem kell analitikus nyilvántartásokból hosszasan keresgélni, számolgatni. Elszámolásokhoz kiválóan tudtam/tudom használni a Prodius nyilvántartásomat.

  Igaz, én csak az étkezés és számla modulokat használom de olvastam a többi modul dokumentációját is s a részletes, egyértelmű leírás alapján talán azok kezelése sem okozna gondot. Remélem egyszer lesz alkalmam használni azokat is!

  További sikereket és még több felhasználót kívánok Nektek a Prodius rendszerhez!"
  ...
  "És minden úgy van a valóságban is ahogy a levélben leírtam! Nem festés ! Én örülök a Prodiusnak! Nekem bejött a használata!"
  ...
  "További jó munkát kívánok Nektek!
  Egy elégedett felhasználó! "

  Füzesiné Kovács Lívia
  Hajnalcsillag Evangélikus Óvoda, Celldömölk


  Kapcsolatunk a GNSoft-tal több évre nyúlik vissza, ami a kölcsönösen jó együttműködés eredménye. A kialakult kapcsolattartásról elmondható, hogy elismerésre méltó segítőkészség jellemzi vállalkozásukat.

  Intézményünk több szoftverüket használja a gyakorlati feladatellátás során. A Prodius integrált rendszer megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Az egyes szoftverekhez tartozó használati dokumentációk könnyen érthetőek, és egyszerűen kezelhető gyakorlati alkalmazást biztosítanak. A jogszabályi változásokat és a szoftverfelhasználók módosításra vonatkozó kéréseit a lehető legrövidebb időn belül teljesítik.

  A Prodius rendszer mellett szól annak könnyű áttekinthetősége, egyértelműsége, és nem utolsósorban a szoftverek részletezettsége, a folyamatos frissítésekkel és fejlesztésekkel a változások rövid időn belüli kezelése, és ezzel a folyamatos és hatékony munkavégzés elősegítése.
  Sok sikert kívánok további eredményes munkájukhoz! "

  Tanai György
  gazdasági igazgató
  Vas Megyei Időskorúak Szociális Intézete, Acsád


  Az eltelt 1 év alatt nagyon baráti, segítőkész kapcsolat alakult ki közöttünk. Ez a napi 'forródrót' email-re és a személyes kapcsolatra is értendő.
  A kezdeti nehézségek alatt is mindig türelmesen, újra elmondva kaptam meg a választ.

  Évnyitáskor a teljes adatbázis újradolgozásában, iskolánkban személyesen nagy segítséget kaptam! A program, ahogyan hirdeti is magát, valóban érthető könnyen kezelhető, jól javíthatók a hibák mind az étkezési igénynél, mind a számlázásban.
  Rendszeresen frissítik a programot, aminek kapcsán a többi iskolák, felhasználók tapasztalatait is felhasználva könnyebb a munka.

  Egyre több szűrési lehetőségre jövök rá még most is, amitől még kedvezőbb a kezelhetőség.
  A mi iskolánkhoz óvoda is tartozik. E két intézmény más étkezési napokkal is dolgozik esetenként, s ez is nagyon egyszerűen kezelhető.
  Bármely iskolának és óvodának meleg szívvel ajánlom, természetesen Betty, Norbi és Pató Sándor úr segítségével.

  Munkátokra további sok sikert és jó egészséget kívánok.
  Baráti üdvözlettel: Ibolya soproni Hunyadiból "

  Nyul Józsefné
  Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola és Óvoda, Sopron


  Tapasztalataim alapján bárkinek bátran ajánlhatom a PRODIUS rendszert.
  Könnyen áttekinthető, részletes, mindenre odafigyelő, egyértelmű. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a számlázással az elején voltak problémáim. Ez nem a rendszer hibája volt, hanem 'a hiba az én készülékemben volt.' Ami azt jelenti, hogy az étkezői létszám feltörzsölése nem volt hibátlan.

  Természetesen amint az akadályok elhárultak, azonnal könnyebb lett a munkám. Ez nem ment volna segitség nélkül. Ahányszor kértem, azonnal segítettetek, amit utólag mégegyszer köszönök.

  Nagyon nagy örömmel fogadtam, hogy a modulok megjelenése sokkal szinesebb lett a háttérképpel együtt.
  Szinte folyamatos frissitések történnek, ami még egyszerübbé teszi a munkát."
  ...
  "További sikeres munkát kívánok: "

  Imre Lászlóné
  élelmezésvezető
  Evangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi, Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium, Kőszeg


  Az elején nagyon meg voltam ijedve, mert eddig egy teljesen más programban dolgoztam. Ez az új program egy kihívás volt a számomra. Amennyire féltem az elején, most már ugye több mint egy éve, hogy használom, nagyon meg vagyok elégedve. Számomra egy könnyen átlátható, gyorsan kezelhető program. Pontos és gyors, megkönnyiti minden napos munkámat.

  A kapcsolattartásról is csak jót tudok mondani. Mindig, minden esetben, ha valami nem volt egyértelmű számomra, vagy elakadtam, gyors segítséget kaptam. Örvendek, hogy megismerhettem ezt a programot, és hogy egy ilyen kedves, segítőkész vállalkozással találkoztam.

  Tisztelettel és üdvözlettel: "

  Iszlai Ildikó
  élelmezésvezető
  Magyarországi Evangélikus Egyház Budapesti Kollégiuma