Rólunk írták...

Honlapunk arculata folyton változó. Számunkra fontos, hogy a szociális ellátásainkhoz való hozzájutás a rászorultak, és az Őket segítők számára minél gyorsabb és jól célzott legyen. Az információkat egyre többen a honlapról szerzik be, így fontos annak átláthatósága, folyamatos aktualizálása. Ebben óriási segítségünkre van a GNSoft Kft, akik bármilyen kérésünket azonnal teljesítik, ötleteikkel kreatívan segítik az arculat felhasználóbarát kialakítását.
2017. január

Szőke-Szabó Mónika
Intézményvezető - KEM Integrált Szociális Intézmény

Kemiszi.hu

Köszönöm szépen az eddigi munkátokat, segítségeteket! Ilyen jó csapattal még nem dolgoztam együtt! Szépen megcsináltatok és javítottatok mindent! Jövőben is titeket foglak választani illetve másoknak ajánlani! Elégedett vagyok!
2017. január

Golubar Igor
Szallasbazis.hu

Az együttműködés során nyújtott szakmai segítségüket és támogatásukat nagyra értékelve ajánljuk szoftvereiket, munkájukat és munkatársaikat.
Budapest, 2012. január

Csáji Csaba
vezérigazgató-helyettes

LIBRA Szoftverfejlesztő Zrt.

Kernstok Alapítvány és az Art Limes honlapjának kialakításában a kezdetektől kiválóan működtünk és működünk együtt Gál Norberttel, régi kollégánkkal (GNSoft). Az indítás oly régen történt, hogy már az évre nem is emlékszem, de folyamatosan alakítjuk, módosítjuk, fejlesztjük a honlapot azóta is.

Új és új információkat helyezünk fel, hogy az olvasók, az internet-kedvelők és a bennünket felkeresők minél több ismerethez jussanak tevékenységünkről. A GNSoft javaslatai, technikai fejlesztései beépülnek tevékenységünkbe, lépést tartanak a legmodernebb megoldásokkal, sőt kezdeményezik a változtatásokat és korszerűsítéseket.

Mindennek eredményeként egyre többen keresik fel honlapjainkat, töltik le a feltöltött anyagokat, és a könnyű használhatóság miatt is jól népszerűsítik folyóiratunkat és alapítványunk tevékenységét.
Megbízható és modern megoldásokat alkalmazó partner a GNSoft, javasoljuk mindenkinek a vele, a velük való együttműködést."

Virág Jenő
kuratóriumi titkár

Kernstok Károly Művészeti Alapítvány és az ART Limes folyóirat weboldala