ÉRTESÍTÉS JOGUTÓDLÁSRÓL

Tisztelt partnerünk/ügyfelünk!

A GNSoft Kft ezúton értesíti Önöket –mint a ProDiuS integrált ügyviteli rendszer felhasználóit- arról, hogy 2015.12.01 napjától kezdődően, a GNSoft Kft az ügyfelek továbbiakban is magas szintű kiszolgálása és a rendszer még jobbá, illetve opcionálisan még komplexebbé tétele érdekében eladta meglevő szerzői, és licenc jogait a Számviteli Rendszer Kft-nek, aki az ügyviteli programok fejlesztésének és forgalmazásának Magyarországon az egyik meghatározó szereplője.

A jogok átadása teljes körű jogutódlás keretein belül történik. A Számviteli Rendszer Kft tehát jogutódja a GNSoft Kft-nek a korábban megkötött szerződések tekintetében is.

Ezáltal az Önök szervezete és a GNSoft Kft között korábban megkötött ügyféltámogatási szerződésben foglaltak szerinti jogok-, és kötelességek a jogutódlás keretein belül ezentúl a Számviteli Rendszer Kft-t illetik meg. Tehát ezentúl a számviteli Rendszer Kft fejleszti a szoftvereket, vállalja az ügyfélszolgálatot, és a havi, negyedéves, vagy éves szoftverkövetési díjról ezentúl ő állítja ki Önök felé a számlát.

A szoftver fejlesztését magasan képzett szakemberek folytatják továbbra is, akik maximálisan tisztában vannak a szoftver felépítésével, a jogszabályokkal, és az Önök igényeivel.

Az eddig használt +36(70)341-2873-as ügyfélszolgálati telefonszám továbbra is ugyanúgy hívható, valamint az ügyfélszolgálatot továbbra is Fizel Mihály tanácsadó kolléga fogja ellátni. Az ügyfélszolgálat helyileg Esztergomban, és Székesfehérváron fog üzemelni.
A GNSoft Kft eddigi ügyvezetői: Gálné Balázs Beáta és Gál Norbert továbbra is szakmai tanácsadóként segítik a Számviteli Rendszer Kft-t a szoftver tovább fejlesztésében.

A GNSoft Kft és Önök között jelenleg fennálló szerződések felbontása a jogutódlás miatt nem szükséges, azonban hogy a NAV felé könnyebb legyen igazolni a szoftver fejlesztőjét és forgalmazóját, ezért célszerű a szerződéseket újrakötni az új jogtulajdonos Számviteli Rendszer Kft-vel.

A ProDiuS márkanév és weboldal továbbra is megmarad, azok a továbbiakban a Számviteli Rendszer Kft tulajdonát képezik. Azonban a Számviteli Rendszer Kft a QualitySoft márkanév alatt futtatja rendszereit, ezért a rendszerek teljes neve a továbbiakban: QualitySoft ProDiuS integrált rendszer lesz.

A Számviteli Rendszer Kft főleg az üzleti szféra számára fejleszti 25 éve kettős-, és egyszeres könyvviteli szoftvereit, továbbá bérszámfejtési szoftver, számlázó, készletnyilvántartó, tárgyi eszköz és pénzügyi szoftvereket is fejleszt. Ezen kívül rendelkezik egy kifejezetten költségvetési intézmények, és Önkormányzatok számára kifejlesztett kettős könyvviteli, és bérszámfejtő programmal is.
A jogutódlás keretein belül lehetővé válik a rendszerek egyesítése és integrálása is, így egy komplett integrált rendszer építhető ki, amely lefedi a pénzügy-, számlázás-, szakellátás-, élelmezés-, étkezetés, tárgyi eszköz kezelés területeit valamint a könyvelési, bérszámfejtési feladatok ellátását is lehetővé teszi.

A jogutódlás keretein belül a két rendszer összeolvad és átjárhatóvá válik egymás számára. A rendszerek összeolvadásának következményeként a szoftver felhasználói felülete apróbb módosulásokon fog átesni, még szebbé és gyorsabbá válnak egyes funkciók. A táblázatok és ikonok kinézete fog főleg megváltozni, valamint egyes funkciók ezentúl új billentyűkombinációkkal lesznek elérhetők. A számlázó modul 2016. január 1-ével teljesen megújul, és ehhez kapcsolódóan megújul a vevő valamint árucikk választó ablak kinézete is.
A változásoknál törekszünk arra, hogy azok minimálisak legyenek, a jelenlegi felhasználók munkáját ne zavarják, ne nehezítsék, hanem könnyebbé, és még egyszerűbbé tegyék.

Az új cégben egy újfajta ügyfélszolgálati kapcsolattartási módszert vezetünk be. Egy írásos kommunikációra alapuló Web alapú Internetes HelpDesk rendszeren keresztül kell ezentúl a problémákat bejelenteni az e-mail alapú hibajelzés helyett.
Amennyiben Fizel Mihály nem elérhető, akkor lehetséges a központi ügyfélszolgálati telefonszámon is ügyfélszolgálati segítséget igénybe venni.

A Számviteli Rendszer Kft ügyvezetője Nagy Péter. Minden problémával, panasszal, ügyfélszolgálatot érintő vagy egyéb ügyvezetést, reklamációkat érintő kérdésben hozzá kell fordulni.

A számviteli Rendszer Kft egyéb elérhetőségei:
Iroda címe: 8000 Székesfehérvár, Tolnai utca 34 IX/38
Székhely, és levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Orsovai utca 50
Központi telefonszám: +36 (22) 503-363
Fax szám: +36 (22) 503-364
Ügyfélszolgálati telefonszám: +36 (22) 503-365
ProDiuS ügyfélszolgálati telefonszám: +36 (70) 341-2873
Ügyvezető telefonszáma: +36 (70) 382-1021
Számlázással, pénzüggyel kapcsolatban hívható telefonszám: +36 (70) 3312-152 (Hétköznap 8-12 óráig hívható)
Honlap: www.qs.hu
ProDiuS honlap: www.prodius.hu
ProDiuS email cím: ugyfelszolgalat@prodius.hu

Tisztelettel:
Gálné Balázs Beáta sk. és Gál Norbert sk.
GNSoft Kft

Nagy Péter sk.
Számviteli Rendszer Kft